Apnea Academy Level 2
Chorvatsko - Korčula, 29.7.- 3.8.2023

Termín29.7.- 3.8.2023
LokalitaChorvatsko - Korčula
Cena350,00 EUR
Stupeň certifikácieSecond Level
Podmienky absolvovania

Pre udelenie certifikácie je potrebné dosiahnuť nasledujúce výkony: 2`30" v statickej apnoi, 55m v dynamickej apnoi, 35m v dynamickej apnoi bez plutiev, 15m CWT. Zvládať techniku ponoru, dokonale ovládať bezpečnosť pri potápani a safety (záchrana freedivera)

Freediver nie je na kurze tlačený do výkonov. Obsah a myšlienka kurzu je učiť sa potápať na dobrý pocit a s tým potom idú ruka v ruke aj výkony. Ak sa dokážeš naučiť pod vodou relaxovať, potom to už ide samo :)

Potrebné pomôckymaska, šnorchel, neoprén, plutvy, opasok a závažie, úväzok
Popis

Kurz Apnea Academy level 2 nadväzuje svojím obsahom na kurz level 1. Cieľom kurzu je zdokonalenie techník potápania, zlepšenie výkonov v disciplínach FIM A CWT ( pozri Freediving - Disciplíny), naučiť sa bezpečne potápať do stredných hĺbok, osvojiť si nové techniky dýchania, relaxácie a stečingu. Cieľom kurzu je i prehĺbenie a rozšírenie teoretických vedomostí o nádychovom potápaní. Absolvovaním kurzu získaš teoretické vedomosti a praktické zručnosti ohľadne bezpečného a pohodlného pobytu pod vodou.

Kurz svojím obsahom a náročnosťou posúva účastníkov medzi skúsených freediverov. 

Poznámka

Cieľom kurzu je zlepšiť bezpečnosť pri potápaní, posunúť ďalej osobné výkony, predĺžiť čas strávený pod vodou a dosiahnuť väčší komfort a relaxáciu pri potápaní.

Na kurz je možné sa ubytovať aj priamo na Aquarei ak budu mať voľné apartmány alebo je možnosť stanovať. 

Rezerváciu si treba riešiť na: https://www.aquarea.sk/kontakt/rezervacie/rezervacia-pobytu-do-premium-zony/ 

Do poznámky im môžte pridať: Jaroslav Figura - Level 2