Training camp v Chorvátsku
Chorvatsko - Korčula, 5.8.-12.8.2023

Termín5.8.-12.8.2023
LokalitaChorvatsko - Korčula
Cena250,00 EUR
Stupeň certifikácieBez certifikácie
Podmienky absolvovania

Absolvovaný minimálne kurz Apnea Discovery

Potrebné pomôckymaska, šnorchel, neoprénový oblek, plutvy, opasok so závážím, úväzok
Popis

Training camp bude zameraný najmä na zlepšovanie techniky ponorov v disciplinach CWT a FIM. Pre pokročilejších bude možnosť trénovať techniku CNF (konštantná váha bez plutiev)

Úmerne zlepšením techniky sa budeme snažiť o dosahovanie vačších hĺbok. Skúsení účastníci si budú môcť vyskúšať hĺbky aj 60m. 

V rámci training campu budeme na trénovanie využívať NO LIMITS sled, kde sa budeme učiť rýchlo a efektívne vyrovnávať tlak. Taktiež bude v cene výjazd člnom na hlbokú lokalitu: +50M. Pre tých, ktorí nedosahujú také výkony to bude príležitosť urobiť si trošku zmenu v lokalite. 

Program training campu bude rozdelený do 8. tréningových dní, kde sa spoločne pokúsime maximalizovať vaše výkony a zároveň si zachovať dokonalú relaxáciu počas ponorov. Súčasťou training campu budú aj mentálne tréningy. 

V programe training campu bude možné potrénovať aj statickú apnoe a zopakovať si už naučené vedomosti alebo sa dozvedieť niečo nové. 

Program training campu je dobrovoľný a každý si ho môže vyskladať podľa svojich predstáv. 

Poznámka

Ubytovanie mávame v apartmánoch Priščapac, ktorý je vzdialený cca 30m od mora. Nie je však podmienkou byť ubytovaný tam. Je to len výhodou, lebo ľudia trávia viac času ako partia a delia sa o svoje pocity a zážitky. Taktiež majú kedykoľvek príležitosť konzultovať svoje otázky s inštruktormi. 

Cena ubytovania nie je zahrnutá v cene kurzu. Je možné ubytovať sa aj pred začiatkom kurzu a ostať aj po skončení kurzu. Dobrá príležitosť urobiť si peknú dovolenku. 

Kto chce byť ubytovaný s nami, nahlasujte sa priamo cez nás, aby sme boli evidovaní ako skupina. 

Orientačné ceny sú vo fotogalérii, ak nám zašlú nový cenník, tak to hneď upresníme.