Cesta k zážitkom

23.09.2013

Už 9. novembra opäť vyrážame do nemeckého mestečka Siegburg, kde sa nachádza jedinečný hĺbkový bazén.

Bazén OKTOPUS patrí medzi tie, ktorých je na svete naozaj málo. Je unikátny svojou hĺbkou 20 metrov a úžasným vnútorným zariadením, ktoré pripomína potopené mesto Atlantídu.

OKTOPUS nie je najhlbším bazénom na svete (toto prvestvo stále patrí bazénu NEMO33 v Bruseli), avšak patrí medzi najkrajšie hĺbkové bazény.

Oproti Nemovi, ktorý je iba vykachličkovaná jama (aj keď krásna), OKTOPUS je plný umelých jaskýň, antických stĺpov a rôznych preliezačiek. Uprostred bazéna sa navyše nachádza realistická maketa veľkého žraloka.

Objem bazéna je 3 milióny litrov, voda je kryštálová, viditeľnosť je z hladiny až na dno, teplota vody je cca 27 - 28°C.

Je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí si chcú vyskúšať a naučiť sa freediving, pre freediverov, ktorí si chcú zatrénovať na hĺbkach aj v chladných mesiacoch a zlepšiť si tak techniku svojich ponorov. Scuba potápači si tiež prídu na svoje.

Pre nováčikov organizujeme kurz APNEA ACADEMY LEVEL 1, na ktorom sa môžete naučiť za 3 dni potápať aj do hĺbky 20 metrov a siahnuť si na dno bazéna. A to všetko v ideálnych podmienkach teplej vody a úžasnej viditeľnosťi. Odpadá stres a neistota z toho, že neviete, čo je v hĺbke pod vodou.

Pre tých, ktorí už majú kurz za sebou, pripravujeme tréningy STA, CTW a CNF.
Taktiež berieme so sebou aj NO LIMITS SLED, na ktorom sa môžeme voziť koľko sa nám bude chcieť, keďže možnosť zapožičiavať fľaše so vzduchom je v OKTOPUSE neobmedzená.

Pozrite si video z nášho posledného výletu